رایزر ها کاربرد های مختلفی دارند و از آنها استفاده های فراوانی میشود. بصورت کلی از رایزر برای رساندن آب به سطح خاک و انشعاب گرفتن از لوله اصلی که در زیر خاک قرار گرفته استفاده میکنند. معمولا از جنس گالوانیزه یا پلیمری هستند و در محل هایی که آب مورد استفاده در آبیاری شور میباشد توصیه میشود که از جنس پلیمری استفاده کنید. در سایز ها و طول های مختلفی میتوانید این محصول را پیدا کنید و همین موضوع باعث شده تا استفاده از آنها بسیار آسان شود. بسته به نوع و مدل، سر آن میتواند دارای رزوه های نری یا دارای فلنچ باشد.
قیمت شگفتانگیز
مناسب تر از همه جا
کیفیت کالا
تضمین کیفیت کالا
مشاوره و پشتیبانی تخصصی
بی گدار به آب نزن!
محصولات مرتبط
کاربرد رایزر در آبیاری بارانی
در سیستم آبیاری بارانی که محصولات بوسیله ی یک آبپاش و بصورت باران، آبیاری میشوند، رایزر بسیار میتواند کمک کند. گاهی خیلی وقت ها لوله های اصلی در زیر خاک پنهان میشوند تا در معرض آسیب قرار نگیرند. در اینجا برای نصب آبپاش به لوله اصلی از رایزر استفاده میکنند. بصورت یک انشعاب از لوله اصلی جدا میشود و سر آن آبپاش یا همان اسپرینکلر قرار میگیرد و زمین را آبیاری میکند.
این تنها کاربرد رایزر در آبیاری بارانی نیست! باید توجه داشته باشید که خیلی از محصولاتی که بوسیله آبیاری بارانی کشت میشوند، بلند قد هستند و ارتفاع زیادی دارند. آبیاری این گیاهان در مراحل اولیه رشد آنها شاید سخت نباشد اما بعد از اینکه ارتفاع محصول به 1 کتر یا حتی بیشتر برسد، حتی قدم زدن در میان مزرعه کار سختی است چه برسد به آبیاری آن! در این موارد از رایزر استفاده میکنند تا جلوی پیش آمدن مشکلات احتمالی را بگیرند. لوله ی رایزر آب را به سمت بالا انتقال میدهد و در ارتفاعی بالاتر از قد محصولات قرار میگیرند و میتواند بخوبی وظیفه ی آبیاری را انجام دهد.
کاربرد رایزر در آبیاری بارانی کلاسیک ثابت
همانطور که میدانید در آبیاری بارانی کلاسیک ثابت، زمین زراعی به قسمت های مشخصی تقسیم میشود و در هر قسمت برای راحتی کار، شیرخودکار تعبیه میشود. شیرخودکار در واقع یک شیر اتصال سریع است و ای موضوع به کاهش هزینه ، افزایش سرعت آبیاری و کاهش نیاز به نیروی انسانی کمک میکند. رایزر این توانایی را دارد که بخوبی روی شیرخودکار نصب شود، آبیاری را انجام دهد و سپس جدا شده و به قسمت بعدی برای آبیاری برود. این کار بدلیل اینکه از یک آبپاش و یک رایزر برای آبیاری محوطه های زیادی استفاده میشود هزینه ها را بشدت کاهش میدهد.
دیدگاه خود را بنویسید