دستگاه مه پاش ضدعفونی یکی از تجهیزاتی است که در آزمایشگاه‌های تخصصی و مکان‌هایی از این قبیل، مورداستفاده قرار می‌گرفت؛ اما امروزه از آن در اکثر مکان‌های عمومی و حتی منازل استفاده می‌شود. به همین دلیل در رستوران‌ها، ادارات، کارخانه‌ها و مکان‌های دیگر، از این دستگاه استفاده کرده و همه افراد را قبل از ورود به مکانی، ضدعفونی می‌کنند.‌ ازاین ‌رو دراین مطلب قصد داریم شمارا با نحوه ساخت نوع خانگی این دستگاه‌ها آشنا سازیم. با ما در ادامه این مطلب همراه بوده و با طرز ساخت و نکات مهم در تولید آن آشنا شوید.

کاربرد دستگاه مه پاش ضدعفونی

این دستگاه همانند سیستم میست گلخانه‌ای عمل می‌کند، با این تفاوت که در انواع ضدعفونی‌کننده، به‌جای آب از محلول‌های ضدعفونی استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها این مواد را به‌صورت ذرات بسیار ریزی به دست، سطح بدن و لباس‌های فرد پاشیده و کل بدن را ضدعفونی می‌کنند. با این اوصاف، احتمال ابتلا به بیماری‌هایی که در آن، ویروس از طریق تماس دست‌ها و… سرایت می‌کند از بین خواهد رفت.

اجزای تشکیل‌دهنده پاك كننده ويروس!

برای ساخت مه پاش‌های ضدعفونی خانگی لازم است یک سری تجهیزات و قطعات را فراهم کنید. این قطعات شامل پمپ، نازل، منبع آب و شلنگ است. بهتر است پمپ شما از نوع مناسب باشد تا ذرات را با فشار بالایی به شیلنگ، پمپاژ کند. این موضوع در پخش ذرات به‌صورت مه، نقش مهمی دارد.

نحوه ساخت مه پاش ضدعفونی

زمانی که این قطعات را فراهم کردید پمپ را به موتوربرقی وصل کنید. زمانی که موتور شروع به کار کند مواد ضدعفونی که در منبع ریخته شده است، مکیده شده و به شلنگ و ازآنجا به نازل منتقل می‌شود. به‌این‌ترتیب، مواد ضدعفونی‌کننده در قالب ذرات بسیار ریزی به بیرون هدایت خواهند شد. استفاده از دستگاه مه پاش ضدعفونی می‌تواند هم در مصرف محلول‌های ضدعفونی تأثیر بگذارد و هم این که مواد را به‌صورت یکنواخت در کل سطح، پخش کند.

خرید نازل مه پاش

نکات مهم در ساخت مه پاش ضدعفونی

در ساخت این دستگاه‌ها باید به نکات مهمی توجه نمایید. یکی از این نکات، توجه به دبی پمپ است. منظور از دبی، میزان آب یا محلولی است که در عرض یک ثانیه از پمپ عبور می‌کند. دبی پمپ به نوع نازل‌ها و تعداد آنها بستگی دارد. ازآنجایی که دستگاهی که شما می‌خواهید تهیه کنید از نوع خانگی است نیازی به استفاده از پمپ‌هایی با دبی بالا وجود ندارد.

مورد دیگر، انتخاب نوع نازل و تعداد آن است. برای تعیین نوع و تعداد آنها، کافی است به نوع ماده ضدعفونی‌کننده که قرار است مصرف کنید و همچنین اندازه ذرات پخش شده توجه کنید. در دستگاه‌هایی که از نازل مه پاش کوچک استفاده می‌شود دبی نازل کم بوده و ذرات با اندازه بسیار ریزی پخش می‌شوند. در این دستگاه‌ها باید از مواد ضدعفونی محلول در آب استفاده کرد.

نتیجه گیری مه پاش ضدعفونی

شما می‌توانید در منزل و با تهیه قطعات گفته‌شده در این مقاله، یک دستگاه مه پاش ضدعفونی‌کننده بسازید. فقط باید به نکاتی که گفته شد توجه کنید تا در استفاده از دستگاه، با مشکلی مواجه نشوید.