سیستم فیلتراسیون یکی از اجزای اساسی سیستم های آبیاری و آبرسانی است. اگر قصد راه اندازی یک سیستم آبیاری را دارید توصیه میکنم حتما به فکر یک سیستم فیلتراسیون مناسب باشید. کلیدی ترین نقش فیلتر آبیاری، جلوگیری از ورود ذرات ناخواسته به سیستم هست. مخصوصا اگر قصد راه اندازی آبیاری قطره یا بارانی را دارید، این ذرات ناخواسته ممکن است باعث گرفتگی در قطره چکان ها یا اسپرینکلر ها بشود. این گرفتگی باعث موجب کاهش عملکرد سیستم میشود.بسیار پیش می آید، کشاورزان و باغداران از عملکرد ضعیف قطره چکان ها گله میکنند. اما وقتی بررسی انجام میشود، مشخص میشود که دلیل این اتفاق، ضعف در سیستم فیلتراسیون آنهاست. آزمایش های انجام شده، به این نتیجه رسیده اند که عمده ترین دلیل گرفتگی قطره چکان، دلایل فیزیکی هستند. ذراتی مثل شن، ماسه، سنگریزه یا لجن از این دلایل فیزیکی هستند. این دلایل فیزیکی سبب گرفتگی و در مرحله بعد باعث گرفتگی شیمیایی و به وجود آمدن باکتری میشود. پس بهترین راهکار جلوگیری از ورود ذرات فیزیکی به سیستم آبیاری است.
قیمت شگفتانگیز
مناسب تر از همه جا
کیفیت کالا
تضمین کیفیت کالا
مشاوره و پشتیبانی تخصصی
بی گدار به آب نزن!
محصولات مرتبط
انواع فیلتر آبیاری
برای جلوگیری از ورود ذرات ناخواسته به سیستم آبیاری، فیلتر های مختلفی هستند. هر کدام از این فیلتر ها مزیت ها مخصوص به خودشان را دارند و به نوعی مناسب کار به خصوصی هستند. در زیر به دو نمونه از معروف ترین این فیلتر ها اشاره میکنیم:
فیلتر توری
فیلتر توری آبیاری، جلوی ورود ذرات ناخواسته را با استفاده از توری فلزی ای که در مسیر آن قرار میدهد میگیرد. هرچند امکان عبور ذرات بسیار ریز از فیلتر توری هست، اما برای آبهای تصفیه شده و بدون ذرات زیاد مناسب است. این نوع از فیلتر نیاز است تا هر چند ماه یکبار باز و تمیز شوند. برای شستشوی فیلتر فقط کافیست تا درپوش بالایی آنرا که بصورت پیچی هست جدا کنید و محفظه ی توری فلزی را با استفاده از آب بشویید و ذرات گیر افتاده آنرا تخلیه کنید. با توجه به قیمت اقتصادی و بر صرفه ی فیلتر توری، این فیلتر پر طرفدار و محبوب شده است.
دیدگاه خود را بنویسید